PIAF & JAG

La site en français cliquez ici

Sångerskan och skådespelerskan Karin Grönberg har tolkat Edith Piaf under ett decennium. Med äkthet och innerlighet gestaltar hon den oförglömliga Edith Piaf, samtidigt som hon avslöjar sin personliga relation till ”sparven”.

Karin Grönberg i helt ny intervju om Edith Piaf och föreställningen PIAF & JAG (10 oktober 2023, 60 år sedan Edith Piafs bortgång)

”FANTASTISKT” Betyg 9, 87 av 10

Kristianstads teaterförening, september 2022

Radiointervju P1 Morgon 14 oktober 2023 klicka här

Radiointervju p4 Kristianstad 10 oktober 2022, klicka här

Edith Piaf, den oförglömliga franska sångerskan som med rullande r sjöng: Non je ne regrette rien( Nej, jag ångrar ingenting)

Vad var det för liv som hon så gärna skulle ha levt om?

I föreställningen PIAF & JAG får publiken uppleva några av de viktigaste händelserna och sångerna i Edith Piafs liv, samtidigt som Karin Grönberg avslöjar sin personliga relation till Piaf. Känslorna sprudlar och franskan yr i denna oförglömliga föreställning om sångerskan som kom att bli en fransk symbol.

” PIAF & JAG” är en gedigen och charmig föreställning där Karin Grönberg inte bara visar sitt engagemang för Edith Piaf utan också låter publiken njuta av en utmärkt fransk diktion”

Birigt Ahlberg-Hyse VLT, 6 februari 2018

” Varje sång har sin historia, sina karaktärer. Det finns ingenting som inte går att uttrycka i en sång, när Piaf står på programmet”

Karin Grönberg