Mitt Frankrike

I sin nya föreställning Mitt Frankrike tar sångerskan och skådespelaren Karin Grönberg sig an sånger från några av Frankrikes musikaliska legender som: Charles Trenet, Charles Aznavour, Gilbert Becaud och Barbara. Med hjälp av sångerna,  ett stort hjärta och en glimt av humor för hon publiken till det Frankrike som satte hennes hjärta i brand som femåring. 

”I ett höstgrått Malmö drömmer sångerskan Karin Grönberg om att resa till sitt älskade Frankrike, det land som har format henne sedan barnsben. Samtidigt drabbas världen av en otäck pandemi. Karin försöker finna sig i den nya livssituationen: ” håll avstånd”. Men i en vardag där rädslan för att bli sjuk och kanske dö, ökar för varje steg, är Karin på väg att tappa fotfästet. En oväntad idé blir hennes räddning, en idé som kommer att föra henne tillbaka till Frankrike på ett sätt hon aldrig hade kunnat drömma om …

Karins passion för Frankrike och den franska kulturen genomsyrar hennes röst, som får en unik nerv och timbre, när hon sjunger på franska. 

”Mitt Frankrike är en föreställning fylld av pulserande passion och lidelsefull längtan”. Karin Grönberg.

Premiär: 20 oktober 2021 kl 19.00, Victoriateatern.

( framflyttat premiärdatum på grund av rådande samhällssituation)

https://www.victoria.se/sv/program/Mitt-Frankrike-Av-och-med-Karin-Grönberg

https://www.facebook.com/events/995018941000847/

Biljetter säljs även via telefon:  040-10 30 20 samt över disk :  Södra förstadsgatan 18 Malmö